Kijkers van ‘Het Huis’ zeggen allemaal hetzelfde over viroloog Marc Van Ranst Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Het Huis’ zeggen allemaal hetzelfde over viroloog Marc Van Ranst

Kijkers van ‘Het Huis’ zeggen allemaal hetzelfde over viroloog Marc Van Ranst

Eric Goens haalde afgelopen zomer een straffe toer uit en wist niemand minder dan Marc Van Ranst te strikken om 24 uur in ‘Het Huis’ te verblijven. Het werd een erg verrassende aflevering.

"Mezelf, dat is ongeveer het minst favoriete onderwerp om over te praten”, liet Van Ranst tijdens de aflevering optekenen. Kijkers dachten daar achteraf anders over en vonden hem – of toch zijn deelname aan het programma – een heel dankbaar onderwerp om over te praten. Het regende positieve commentaren voor de man die ons het voorbije jaar door de coronacrisis leidde.

“Chapeau voor die man”, zegt iemand op de sociale media. “Rustig en kalm. Veel respect voor hem. Mooie aflevering.” Deze mening wordt gedeeld door velen. “Het was inderdaad een mooie aflevering en ik vind het erg wat die mens allemaal moet doorstaan gewoon omdat hij zijn werk doet”, schreef een ander.

Boenk erop

“Mooie mens. En ik hoop dat hij nooit stopt met zijn gedacht te zeggen. Dat is namelijk altijd interessant en er meestal helemaal boenk op”, klonk het verder. “Wanneer intellect en eenvoud samenkomen krijg je een mooi persoon. Boeiende, warme aflevering."

“Ik dacht: wééral Marc Van Ranst op televisie", lezen we ook nog. "Maar het werd een prachtige, warme aflevering. Ik heb veel respect voor hem, hij is een erg sympathiek man."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws