Ophef in aanloop Antwerp-Club Brugge: Lior Refaelov weigert selectie Sport
Sport

Ophef in aanloop Antwerp-Club Brugge: Lior Refaelov weigert selectie

Ophef in aanloop Antwerp-Club Brugge: Lior Refaelov weigert selectie

Niets beter dan een volgende match met inzet om een sportieve kater door te slikken. Wel dan heeft Club niet te klagen met een bezoek aan de Bosuil. Met opvallend nieuws over ex-speler Refaelov.

De Israëliër verkeert in bloedvorm en doet er ook werkelijk alles aan om dat zo te houden. Een onderdeel daarvan is zijn toch fragiele lichaam behoeden voor overbelasting. Dus besloot hij door het al drukke programma competitie-Europa League een selectie voor de nationale ploeg te weigeren.

"Ik had de laatste twee matchen kunnen spelen, als ik wou. Ze vroegen me, maar ik zei 'nee", verklapte hij aan Het Laatste Nieuws. "Ik wou me ten volle kunnen focussen op Antwerp. Zeker in coronatijden was tussendoor op één week naar twee, drie verschillende landen reizen niet mijn eerste prioriteit.

Wijze beslissing

Dat waren wedstrijden in de Nations League, tegen Tsjechië en Schotland. "Ik wou het risico niet nemen, verkoos al mijn energie en focus in Antwerp te steken", aldus nog Rafa in HNB "Het was een wijze beslissing, denk ik."

In Israël zorgde zijn beslissing toch voor wat ophef, maar Refaelov deed zijn best om de gemoederen te bedaren. "Ik heb nu geweigerd, maar wat nu niet is, kan uiteraard in de toekomst wel nog komen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws