Donderdag 10 December 2020 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Karen Damen spreekt duidelijke taal over 'The Voice Senior': “Ik wil dit nooit meer doen”

Karen Damen spreekt duidelijke taal over 'The Voice Senior': “Ik wil dit nooit meer doen”

De voorbije weken vulde The Voice Senior de huiskamers van telkens meer dan 1 miljoen Vlamingen. Acht stemmen zijn overgebleven en klaargestoomd door coaches André Hazes, Walter Grootaers, Sam Gooris en Karen Damen voor de grote finale die nu vrijdag 11 december om 20.40 te zien is bij VTM.

Dat er alleen maar toppers in deze finale zitten, beamen ook de coaches. André is er zelfs rotsvast van overtuigd dat de overwinning al binnen is: “Ik heb de twee meest uitgesproken stemmen van het hele programma in mijn team. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik dit ga winnen!"

Karen heeft een week niet geslapen van de spanning: “Ik wil dit nooit meer doen. Ik heb de twee beste kandidaten en ze zijn allebei van topniveau in hun eigen genre."

Fantastisch

Bij Sam wordt het ‘warm aan de billen’ maar hij blijft zijn bescheiden zelve: “Bedankt dat ik met jullie mocht samenwerken, ik heb genoten van de afgelopen weken!” En ook Walter blikt nu al tevreden terug op het avontuur: “Het was fantastisch om met deze mensen te werken. Als ik hen vroeg om muzikaal iets uit te proberen, dan deden ze dat direct."

TAGS  I  Karen Damen  I  The Voice Senior  I  shownieuws