Axel Witsel (31) gaat overstap maken naar deze Belgische topploeg Sport
Sport

Axel Witsel (31) gaat overstap maken naar deze Belgische topploeg

Axel Witsel (31) gaat overstap maken naar deze Belgische topploeg

Axel Witsel (31) is tot nader order nog steeds een speler van Borussia Dortmund. Dat neemt niet weg dat de Rode Duivel al aan de toekomst denkt en bezig is met wat er na zijn passage in Duitsland zijn pad zal kruisen.

Zo plant Witsel nu al een overstap naar een Belgische topploeg. De middenvelder zou op termijn graag aan de slag gaan bij zijn oude liefde Standard. Of dat als speler of als coach zal zijn, moet de toekomst nog uitwijzen. “We zullen zien wat de toekomst voor mij in petto heeft", vertelt Witsel in La Capitale.

"Ik volg momenteel een trainerscursus. Volgende maand word ik 32 en dus moet ik toch al een beetje nadenken over wat ik in de toekomst wil gaan doen. Ik zie me ook na mijn spelerscarrière in de voetbalwereld blijven werken. Maar er zijn veel opties. Je kan sportief directeur, trainer of manager worden."

Jeugd

"Ik wil zo dicht mogelijk bij het veld blijven en graag met jongeren werken", benadrukt Witsel. "Ik wil hen bijbrengen wat ik geleerd heb. Ik verkies dus een job als trainer en wil gerust onderaan de ladder beginnen als jeugdcoach van Standard.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws