Vrijdag 11 December 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins Harry zwaar onder vuur: “Komaan, dit is toch niet serieus?”

Prins Harry zwaar onder vuur: “Komaan, dit is toch niet serieus?”

Prins Harry ligt zwaar onder vuur in het Verenigd Koninkrijk nadat hij een speech gaf over hoe hij de toekomst van de aarde ziet. De hertog van Sussex benadrukte dat iedereen als een regendruppel moet zijn om “de last van de uitgedroogde aarde” te verlichten.

Deze uitspraak viel niet goed bij Piers Morgan, de bekende gastheer van ‘Good Morning Britain’. Hij wees er subtiel op dat de Britse prins mooi praten heeft, met “zijn 16 badkuipen in zijn Californische landhuis van 11 miljoen pond".

Morgan zei dat hij de preek over regendruppels zou volgen als ze niet afkomstig waren van “iemand die privévliegtuigen gebruikt zoals taxi’s”. Hij drong er bij Harry op aan om zelf een regendruppel te zijn en het woord bij de daad te voeren. “Want blijkbaar verbruikt elk bad, ik heb dit net berekend, 4,5 miljoen druppels water."

16 badkamers

"Hun 16 badkamers zouden, als ze elke dag worden gebruikt, 72 miljoen druppels water per dag gebruiken”, aldus Morgan. “Dus als Harry zegt: wat als ieder van ons een regendruppel was… Nou, je gebruikt momenteel zélf 72 miljoen druppels water per dag. Dat is mijn punt. Daar kan ik niet bij. Serieus: 16 badkamers en privéjet-taxi’s."

TAGS  I  Prins Harry  I  shownieuws