'Erg pijnlijke onthullingen over breuk tussen Anderlecht en Luc Nilis' Sport
Sport

'Erg pijnlijke onthullingen over breuk tussen Anderlecht en Luc Nilis'

'Erg pijnlijke onthullingen over breuk tussen Anderlecht en Luc Nilis'

Hoewel het er alle schijn van had, gaan RSC Anderlecht en Luc Nilis dan toch niet met elkaar in zee. Vrijdag beslisten beide partijen om geen vervolg te breien aan de korte 'stage'.

Daags na de breuk tussen Anderlecht en Nilis zijn er nu pijnlijke zaken uitgelekt. Zo zou het voorstel dat Anderlecht aan Nilis deed, beneden alle peil geweest zijn. Dat kwam analist Gilles De Bilde te weten.

"Volgens Gilles De Bilde van VTM Nieuws, die contact had met de ex-spits, "stelde Nilis geen exorbitante eisen". "Luc vindt het pijnlijk", aldus De Bilde. Nilis is inderdaad teleurgesteld over het voorstel dat RSCA hem deed, zo vertelde hij ook aan deze krant", schrijft Het Laatste Nieuws.

Derdeklasser bood meer...

"Een voorstel van een derdeklasser dat hij kreeg, lag blijkbaar dertig procent hoger...", onthult de krant nog. Toch erg pijnlijk voor een club als Anderlecht met zo'n status. "De vraag kan alleszins opgeworpen worden of de financiële verwachtingen en mogelijkheden niet van bij het begin van de samenwerking duidelijker hadden moeten zijn", besluit HLN.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws