Carmen Pfaff openhartig over Jean-Marie: “Ik kan dat toch moeilijk bij hem doen?" Buitenland
Buitenland

Carmen Pfaff openhartig over Jean-Marie: “Ik kan dat toch moeilijk bij hem doen?"

Carmen Pfaff openhartig over Jean-Marie: “Ik kan dat toch moeilijk bij hem doen?"

Carmen Pfaff neemt tijdens deze coronacrisis geen enkel risico. Ze behoort tot de risicogroep en komt al maanden amper de deur uit. Dat begint natuurlijk te wegen: ze mist de knuffels van haar kinderen en kleinkinderen.

"Nu knuffel ik maar één iemand en dat is Jean-Marie. In niet-coronatijden heb ik twaalf knuffelcontacten”, zegt Carmen in Primo. “Maar ik kan de knuffels bedoeld voor mijn kleinkinderen en kinderen moeilijk in Jean-Marie zijne nek gaan duwen, hè? Die zou dat misschien leuk vinden voor een dag, maar geen maanden aan een stuk.”

“Meer dan ooit sta ik stil bij de eindigheid van het leven", laat Carmen nog weten. "Sinds corona genieten we allemaal een beetje met de handrem op. En zelfs als je de post uit de brievenbus haalt, moet je je handen wassen. Dat is waarschijnlijk iets dat mijn achterkleinkinderen nooit zullen begrijpen”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws