Club Brugge razend na heisa over Ivan Leko Sport
Sport

Club Brugge razend na heisa over Ivan Leko

Club Brugge razend na heisa over Ivan Leko

Morgen is het Antwerp-Club, een topper die gezien de rivaliteit tussen de fans altijd al onder spanning staat. Des te meer omdat op de Bosuil met Ivan Leko een trainer aan de slag is, die niet zo lang geleden bij Club zat. En dat ligt gevoelig, héél gevoelig.

Dat blijkt nog maar eens uit een officiële reactie van Club Brugge op haar website. Aanleiding is een artikel in Het Laatste Nieuws met als titel ‘Stamnummer 1 = vijand nummer 1’, waarbij verwezen wordt naar de rivaliteit tussen beide clubs in het algemeen en die tussen enerzijds CEO Vincent Mannaert en anderzijds trainer Philippe Clement met Antwerp-coach Ivan Leko in het bijzonder.

Met als centraal thema het feit dat vooral Club rivaal Antwerp niets zou gunnen. “Club-Antwerp is een wedstrijd tussen twee clubs met een visie. Een visie waarbij voetbal centraal staat. Niet naijver, sensatie of persoonlijke afrekeningen”, valt te lezen op Club Brugge.be. “Club betreurt dat de voetbalredactie van Het Laatste Nieuws daags voor Antwerp-Club Brugge dit laatste centraal zet.”

Flagrante onjuistheden

Om maar te zeggen dat de zenuwen hooggespannen staan in Brugge. Getuige de volgende passage: “Dit is een artikel dat de flagrante feitelijke onjuistheden opstapelt en waarbij nagelaten werd om naast het doen van een fact-check minstens een reactie of wederwoord te vragen."

Besloten wordt er met: "Een gemiste kans. Aan ons de clubs om morgen wel te scoren, op het veld. Zoals het voetbal en de fans verdienen.” Afwachten of er op het veld iets van die ‘rivaliteit’ te zien zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws