Staf Coppens met de handen in het haar: “Lichte paniekaanvallen” Buitenland
Buitenland

Staf Coppens met de handen in het haar: “Lichte paniekaanvallen”

Staf Coppens met de handen in het haar: “Lichte paniekaanvallen”

Voor heel wat mensen kwam het nieuws dat Staf Coppens met zijn gezin naar Zweden verkaste om een camping te starten als een complete verrassing. Staf en co zitten ondertussen al enkele weken in het koude Scandinavië.

Maar niet alles liep tot zoals gepland. Staf en zijn gezin keken reikhalzend uit naar het moment dat ze hun Zweeds nationale identificatienummer (vergelijkbaar met ons rijksregisternummer, nvdr.) zouden krijgen om zo écht aan hun nieuwe leven te kunnen beginnen, maar dat bleef tot dusver uit.

“Vorige week nog kreeg ik lichte paniekaanvallen en deed ik een informerend telefoontje naar de Belgische ambassade in Stockholm”, laat Staf weten in Het Laatste Nieuws. “Wie weet konden zij wat helpen. Daar hoorde ik dat sommige mensen zelf meer dan tien maanden moeten wachten. Dat anderen het soms ook gewoon niet krijgen, ondanks een foutloze administratie."

Reden tot ongerustheid, dus. Tot er enkele dagen geleden een pakje in de brievenbus zat. Wat er in het pakje zat, deed Stafs hart sneller slaan. “Vier getallen met tien cijfers. Eentje voor elk lid van ons gezin. Beginnend met onze geboortedatum en dan verder aangevuld met ogenschijnlijk willekeurige getallen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws