Van den Brom zorgt voor érg opvallend moment na RSCA-Genk: "Hoe is het mogelijk?" Sport
Sport

Van den Brom zorgt voor érg opvallend moment na RSCA-Genk: "Hoe is het mogelijk?"

Van den Brom zorgt voor érg opvallend moment na RSCA-Genk: "Hoe is het mogelijk?"

RSC Anderlecht won vrijdagavond met het kleinste verschil van KRC Genk. De coach van de Limburgers, John van den Brom, liet na afloop verstaan dat hij allesbehalve tevreden was met het optreden van scheidsrechter Nathan Verboomen.

Volgens van den Brom had Genk liefst twee strafschoppen moeten krijgen. "Twee cruciale momenten in de wedstrijd die de scheids heeft gemist. Maar goed, hij heeft wel meer gemist", liet de Nederlander optekenen in een eerste reactie voor de camera.

Geanimeerd gesprek

Niet veel later zorgde van den Brom voor een érg opmerkelijk moment. De coach van KRC Genk zocht Verboomen, die op dat moment in ontbloot bovenlijf zijn schoenen aan het uitkloppen was, op aan de rand van het veld.

De twee heren voerden een geanimeerd gesprek. "'Hoe is het mogelijk', zal van den Brom hem wellicht verteld hebben", denken enkele kijkers op Twitter. Wellicht hadden van den Brom en Verboomen het over enkele cruciale fases uit de topper. Wat ze exact zeiden, daar hebben we uiteraard het raden naar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws