'Anderlecht houdt hart vast: Marc Coucke doet boekje open' Sport
Sport

'Anderlecht houdt hart vast: Marc Coucke doet boekje open'

'Anderlecht houdt hart vast: Marc Coucke doet boekje open'

Voor wie het zou vergeten zijn, Marc Coucke is nog steeds eigenaar van Anderlecht. Voorzitter Wouter Vandenhaute en CEO Karel Van Eetvelt komen dan wel meer in de schijnwerpers, maar wat Coucke zegt en doet straalt nog steeds af op paars-wit.

En daar houden ze bij Anderlecht hun hart voor vast. Het nieuwe bestuur wil immers komaf maken met de negativiteit die Coucke losmaakt. Maar de kans bestaat dat ze straks weer hun handen voor de ogen mogen slaan. Coucke, die nooit bang is van een straffe uitspraak, komt immers in ‘Het Huis’, het programma van televisiemaker Eric Goens op één. En hij zou wel eens een boekje kunnen opendoen over paars-wit.

“In mijn top drie van mensen die ik absoluut ooit in ‘Het huis’ wilde, heeft Marc Coucke altijd op één, twee en drie gestaan”, vertelt Goens daarover in HUMO. “In mijn ogen is en blijft hij een commercieel genie, hoewel hij nu alleen nog met Anderlecht wordt geassocieerd. En dat terwijl hij ook 22 bedrijven heeft die elk apart een grótere omzet draaien dan paars-wit, hè. De reputatieschade die hij heeft geleden, is niet te overzien: hij is werkelijk door de gehaktmolen gedraaid.»

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws