Genadeloze Leko maakt eigen spelers helemaal af na verlies tegen Club Sport
Sport

Genadeloze Leko maakt eigen spelers helemaal af na verlies tegen Club

Genadeloze Leko maakt eigen spelers helemaal af na verlies tegen Club

Geen enkele coach verliest graag, maar als dat gebeurt tegen een aartsrivaal en ook nog eens je ex-club, dan is het moeilijk om je frustratie te onderdrukken. Dat bewees ook Antwerp-trainer Ivan Leko.

Voor de camera's van Eleven Sports hield Ivan Leko geen blad voor de mond. De Kroaat sprak zich medogenloos uit over zijn team. "Dit was normaal een topper, maar dankzij ons werd het geen match", aldus Leko. "We gaven Club Brugge alles wat ze wilden. Geen intensiteit in de box, een rode kaart... En zij namen onze cadeau's dankbaar aan."

Waarna hij dieper inging op enkele individuele prestaties. Simen Jukleröd kreeg als eerste zijn coach over zich heen. "Simen liet bij de 0-1 alles open aan de binnenkant. Dat is de basis van de basis. Je hebt geen trainer nodig om dat te weten."

0-2 goede uitslag

En ook Gélin had de boter gegeten door rood te pakken na een fout op de doorgebroken De Ketelaere. "Jérémy maakt een zware fout. Ten eerst moet je als verdediger klaar zijn als er een lange bal komt. Vervolgens weten mijn spelers dat als je eens niet klaar bent, je geen fouten mag maken of spelers neerhalen."

Een diepe zucht volgde. "We hebben verschillende fouten gemaakt." Om vervolgens te besluiten met: "0-2 is een goed uitslag, hoor. Want tegen dit Club Brugge kon het gemakkelijk 0-4 of 0-5 geweest zijn."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws