Ref zwaar onder vuur na Antwerp-Club: "Blauw-zwarte voetbalbond" Sport
Sport

Ref zwaar onder vuur na Antwerp-Club: "Blauw-zwarte voetbalbond"

Ref zwaar onder vuur na Antwerp-Club: "Blauw-zwarte voetbalbond"

Club Brugge ging zaterdagmiddag vrij simpel winnen op Antwerp. Dat de zege al snel binnen was, lag voor een groot deel aan de uitsluiting van Antwerp-verdediger Gélin. Ook andere beslissingen van ref Laforge zetten kwaad bloed.

Met Lang die Diatta al snel op weg zette naar de 0-1 en Rits die in de tweede helft al even snel de 0-2 maakte, pakte Club Brugge verdiend de drie punten mee naar huis. En komt het opnieuw aan de leiding. Maar een bepalende factor voor de zege was de rode kaart voor Jérémy Gélin.

Toen De Ketelaere op weg was naar doel ging Gélin aan de noodrem hangen. Voldoende voor scheidsrechter Laforge om rood te geven. En dat stootte op heel wat weerstand bij de Antwerp-supporters omdat ook Seck nog in de buurt van De Ketelaere liep en Gélin dus geen laatste man zou zijn.

Rolex

Maar ook een vermeende en niet gefloten penalty op Mbokani zette kwaad bloed. De boze berichten op Twitter logen er niet om. Van cadeautjes over een Rolex aan de ref tot de insinuatie dat Club-voorzitter Bart Verhaeghe door zijn hoge functie bij de bond blauw-zwart laat bevoordelen door de scheidsrechters.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws