Marc Coucke breekt volledig en doet pijnlijke bekentenis over Anderlecht Sport
Sport

Marc Coucke breekt volledig en doet pijnlijke bekentenis over Anderlecht

Marc Coucke breekt volledig en doet pijnlijke bekentenis over Anderlecht

Marc Coucke treedt de laatste tijd maar zelden meer op de voorgrond, maar dat zal dinsdag veranderen. In ‘Het Huis’ spreekt hij zich uit over Anderlecht en doet daarbij een zeldzame bekentenis.

Voor de vijftigste verjaardag van zijn programma wilde televisiemaker Eric Goens absoluut Marc Coucke als gast en dat is hem ook gelukt. Daarbij kwam zoals steeds de mens achter de bedrijfsleider aan bod en werd zijn hele carrière als zakenman overlopen. Maar uiteraard moest het onderwerp Anderlecht aangesneden worden.

“Het voetbalhoofdstuk is nochtans onbesproken gebleven tot aan het ontbijt, ook al omdat ik hem vooraf had gezegd dat we het niet de hele tijd daarover zouden hebben”, vertelt Goens aan HUMO. “Maar tijdens een partijtje schaak na de pistolets en de koffie is het dan toch ter sprake gekomen. Hij heeft zich erg breekbaar getoond - op een gegeven moment zei hij letterlijk: 'Ik heb dat niet goed gedaan.’”

Eerlijk, maar tegelijkertijd ook pijnlijk. Omdat hem net dat de voorbije jaren vaak verweten werd. De vraag is of de menselijkheid die Coucke toont in 'Het Huis' ook geapprecieerd zal worden door de Anderlecht-fans. Bij hen ligt hij al langer niet meer in het bovenste schuif.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws