'Edmilson Junior staat voor straffe transfer naar deze Belgische topclub' Sport
Sport

'Edmilson Junior staat voor straffe transfer naar deze Belgische topclub'

'Edmilson Junior staat voor straffe transfer naar deze Belgische topclub'

De transferperiode is in zicht en daar duikt de naam van Edmilson Junior (26) opnieuw op. Emdilson is nog steeds actief bij Al-Duhail in Qatar, maar het is goed mogelijk dat de Braziliaanse Belg straks terugkeert naar België.

Het is een publiek geheim dat Edmilson Junior ervan droomt om het shirt van de Rode Duivels te dragen. De vleugelaanvaller zou graag met België naar een groot toernooi willen en beseft dat hij zich in de Jupiler Pro League écht in de kijker zou kunnen spelen bij bondscoach Roberto Martinez.

Vorige zomer stond Edmilson nog erg dicht bij een overstap naar Club Brugge. De speler had zelfs al medische testen afgelegd bij blauw-zwart. Tot een transfer kwam het echter nooit en uiteindelijk verlengde Edmilson zijn contract bij Al-Duhail.

Niet naar Club Brugge in de zomer

Enkele maanden later worden de geruchten omtrent een terugkeer naar België opnieuw aangewakkerd. Edmilson zou alvast open staan voor een transfer naar de Jupiler Pro League. En niet Club Brugge, maar wel concurrent Antwerp zou nu jacht maken op Edmilson.

Luciano D'Onofrio is van mening dat de ploeg van Ivan Leko een kwaliteitsinjectie kan gebruiken en wil in januari stevig uitpakken op de transfermarkt. Hoeveel Edmilson moet kosten, is niet duidelijk. Afgelopen zomer wilde Al-Duhail nog zo'n 15 miljoen euro voor zijn smaakmaker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws