Woensdag 16 December 2020 - 15:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry maken eindelijk definitieve keuze: dit gaan ze nu doen

Meghan Markle en prins Harry maken eindelijk definitieve keuze: dit gaan ze nu doen

De kogel is door de kerk. Meghan Markle en haar man, de Britse prins Harry, gaan podcasts maken voor Spotify. Maandenlang werd er gespeculeerd over waar het koninkijke koppel zich mee zou gaan bezighouden na hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk.

En nu hebben ze dus voor enkele jaren een deal met Spotify. Met het nieuwe Archewell Audio productiebedrijf gaat het koppel podcasts maken voor de streamingdienst. Naar verwachting gaan de hertog en hertogin van Sussex zowel de presentatie als de productie op zich nemen voor de shows die in 2021 in première gaan. Om hun fans alvast lekker te maken, verschijnt er als het goed is dit jaar nog een special rondom de feestdagen.

"Wat we zo leuk vinden aan podcasts is dat het ons eraan herinnert je moment te pakken en echt te luisteren, de verbinding met elkaar aan te gaan", laten Harry en Meghan weten. "Hoe moeilijk 2020 ook is geweest, er is nooit een beter moment geweest om naar elkaar te luisteren en elkaars verhalen aan te horen. We zijn allemaal verbonden met elkaar."

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws