'Anderlecht verliest na Jérémy Doku opnieuw sterkhouder' Sport
Sport

'Anderlecht verliest na Jérémy Doku opnieuw sterkhouder'

'Anderlecht verliest na Jérémy Doku opnieuw sterkhouder'

Zal Anderlecht een sterkhouder ooit nog voor langere tijd bij zich kunnen houden. Met de huidige financiële situatie lijkt het van niet. En is het straks na Doku opnieuw een sterkhouder kwijt.

Vincent Kompany noemde een paar uitblinkers na de 2-1-zege tegen KV Oostende, maar één naam sprong er bovenuit, niet in het minst omdat hij ondertussen ook al aan negen goals zit. Lucas Nmecha, al benadrukte Kompany achteraf dat hij meer is dan zijn statistieken."Hij werkt ook hard, in functie van het collectief.", aldus de Anderlecht-coach. "Natuurlijk heeft hij nog progressiemarge, maar eigenlijk is hij nu al een vrij complete spits."

En de lof werd steeds groter. "Opvallende zwakke punten heeft hij niet. Op dit moment behoort hij al tot de beste spitsen in België. Op termijn zal hij een spits zijn voor de Europese subtop, of zelfs de Europese top." Onhoudbaar dus. De gehuurde Nmecha keert na dit seizoen normaal terug naar moederclub Manchester City. Na de naar Rennes versluisde Jérémy Doku opnieuw een sportieve aderlating voor paars-wit.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws