Moeilijk moment voor Gordon: “Dit kun je van tevoren niet verzinnen”

Moeilijk moment voor Gordon: “Dit kun je van tevoren niet verzinnen”
Donderdag 17 December 2020 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Gordon heeft dit jaar enkele moeilijke momenten gehad. Na een verblijf in de ontwenningskliniek had dit een pracht van een jaar moeten worden voor de presentator. Het draaide echter heel anders uit.

"Ik was een jaar clean toen corona uitbrak”, zegt Gordon in Veronica Magazine. “De therapieën die ik kreeg, gingen ineens niet meer door. Iedereen dacht: dit duurt twee of drie weken, maar het werden maanden.”

“Mijn bedrijven gingen door corona dicht, waardoor ik personeel moest ontslaan”, vervolgt Gordon. “Je kunt van tevoren niet verzinnen dat in één keer onderuit wordt gehaald waar je zes jaar lang aan hebt gewerkt."

Koorts

Om alles nog wat erger te maken, kreeg de zanger ook nog eens zelf corona. "Toen dacht ik: het gaat beginnen, nu is het klaar”, zegt hij. “Maar er gebeurde niks! Ik zat elke dag met een thermometer in mijn mond, maar ik heb geen seconde koorts gehad."

"Dat was dus een opsteker, maar mag het? Ik ben een grappenmaker die meestal een soort masker op heeft. Dat werkt als een overlevingsmechanisme dat me normaal gesproken overal doorheen sleept", besluit Gordon.

TAGS  I  Gordon  I  shownieuws