Ivan Leko mogelijk per direct weg bij Antwerp Sport
Sport

Ivan Leko mogelijk per direct weg bij Antwerp

Ivan Leko mogelijk per direct weg bij Antwerp

Het gaat niet goed met Royal Antwerp FC. Na de nederlaag tegen Zulte Waregem blijft 'The Great Old' in de Jupiler Pro League achter met een teleurstellende 0 op 9. De druk op trainer Ivan Leko neemt flink toe.

Er waren na de keeperswissel al serieuze spanningen tussen Leko en sportief directeur Luciano D'Onofrio. Die laatste zou Leko verzocht hebben om Butez aan de kant te schuiven en Beiranvand te laten starten. Leko ging mee in dat verhaal, maar na het verlies tegen Club Brugge viel de Kroaat Beiranvand af.

Tegen Zulte Waregem stond Butez opnieuw onder de lat, maar van eerherstel was geen sprake voor Leko en de zijnen. Een erg matig Antwerp verloor ook van Essevee. De supporters beginnen meer en meer te morren en de druk op Leko neemt toe.

Exit Leko?

Het is niet uitgesloten dat Leko per direct vertrekt bij het o zo ambitieuze Antwerp. Het bestuur van The Great Old gaat alleszins nadenken over de huidige situatie van de club en de positie van Leko. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws