Vincent Kompany moet iets kwijt over Club Brugge: "Dat mag niet" Sport
Sport

Vincent Kompany moet iets kwijt over Club Brugge: "Dat mag niet"

Vincent Kompany moet iets kwijt over Club Brugge: "Dat mag niet"

Ondanks de wisselvallige prestaties prijkt RSC Anderlecht momenteel op een gedeelde vierde plaats in het klassement. Vincent Kompany is niet volledig tevreden over de gang van zaken, maar merkt wel op dat zijn ploeg het niet zo slecht doet als sommigen denken.

"Op zich was er - op Club Brugge en Beerschot na toen we verloren - geen enkele ploeg superieur aan ons", vertelt Kompany aan Het Nieuwsblad. "Op Beerschot hebben we een klap gekregen, maar dat lag misschien aan de nationale ploeg."

Veel jongens kwamen toen net terug. We moeten ervoor zorgen dat dat niet meer voorvalt. Ook omdat we ons dat niet kunnen permitteren", zegt Kompany over de in zijn ogen overbodige nederlagen tegen Club Brugge en Beerschot.

Gouden Schoen

“De job is niet af. KVO was de eerste helft, Charleroi de tweede", benadrukt Kompany nog bij Het Laatste Nieuws. "Het wordt zaak om opnieuw erg gemotiveerd voor de dag te komen. Als een blok. Wij hebben geen vedetten of Gouden Schoen, we moeten een collectief vormen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws