Marleen Merckx doet opvallende onthulling over ‘Thuis’: “Echt niet comfortabel” Buitenland
Buitenland

Marleen Merckx doet opvallende onthulling over ‘Thuis’: “Echt niet comfortabel”

Marleen Merckx doet opvallende onthulling over ‘Thuis’: “Echt niet comfortabel”

Door de brand in het huis van Frank en Simonneke, komt er meteen ook een einde aan een tijdperk. 25 jaar lang was de living van de Bomansen ook voor de kijker een vertrouwde plaats om te vertoeven.

Na de verwoesting van hun huis heerst er grote verslagenheid bij Frank en Simonne. Foto’s en herinneringen zijn verbrand, hun appeltje voor de dorst (en voor de toekomst) is in rook opgegaan. De acteurs kijken alvast terug naar een mooie tijd in hun tv-huisje.

"Als de meubels konden praten!”, zegt Marleen Merckx, die de rol van Simonne op zich neemt, in een reactie op de website van Éen. “25 jaar lief en leed gedeeld, in wat men nu noemt dit ‘iconisch’ decor. Het is alsof er een stukje uit mijn eigen leven verdwijnt. Vaarwel piratenzolder... Vaarwel groene thermos… Vaarwel schilderij met wenend jongetje… Vaarwel oude sofa, die echt niet comfortabel zat..."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws