Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Marc Coucke Sport
Sport

Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Marc Coucke

Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Marc Coucke

Hein Vanhaezebrouck maakte recent zijn comeback als trainer. Vanhaezebrouck probeert AA Gent opnieuw op de rails te krijgen. In aanloop naar de topper tegen Club Brugge haalde Hein zwaar uit naar... Marc Coucke.

De supporters van AA Gent staan weer als één man achter hun ploeg en hebben hoop. Vanhaezebrouck tempert: "Dat is allemaal veel te snel. Tegen Club Brugge kan het tegenvallen en kan je weer met de neus in de harde realiteit worden geduwd. Daarom zet ik nu nog geen doel voorop. Punten pakken, opschuiven", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Of ik dat ook zo verkoop aan de voorzitter? Tuurlijk. Wat ik aan de spelers zeg, zeg ik ook aan de voorzitter. Het is een luxe dat je dat hier kan", deelt Vanhaezebrouck vervolgens een serieuze sneer uit aan Anderlecht-eigenaar Marc Coucke. "Of ik dat bij Anderlecht niet kon? Daar was dat minder...", besluit Hein.

Nooit geboterd

Het is een publiek geheim dat het nooit heeft geboterd tussen Coucke en Vanhaezebrouck. Vanhaezebrouck stond al bij Anderlecht aan het roer toen Coucke de club overnam. Aanvankelijk bleef Vanhaezebrouck aan, maar uiteindelijk werd hij toch ontslagen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws