'Boze Mohamed Salah verlaat Liverpool en maakt supertransfer' Sport
Sport

'Boze Mohamed Salah verlaat Liverpool en maakt supertransfer'

'Boze Mohamed Salah verlaat Liverpool en maakt supertransfer'

Er zijn ploegen die zonder hun sterspeler direct de helft minder sterk staan. Denk maar aan Barcelona zonder Messi, Juventus zonder Ronaldo of PSG zonder Neymar. En wat gedacht van Liverpool zonder Salah?

Die gedachte zou straks wel eens heel erg werkelijkheid kunnen worden. Althans volgens Mohamed Aboutrika, ex-ploegmaat van bij de Egyptische nationale ploeg. "Ik heb Mo gebeld over zijn situatie bij Liverpool en hij is boos", onthult Aboutrika bij beIN Sports. "Maar dat zou nooit invloed hebben op zijn prestaties."

Aanleiding zou het gegeven zijn dat Jürgen Klopp in afwezigheid van kapitein Henderson tegen Midtjylland niet Salah de aanvoerdersband gaf, maar wel Alexander-Arnold. "Ik weet dat Salah niet gelukkig is bij Liverpool, hij heeft me de redenen verteld. Die kan ik niet allemaal openbaar maken. Maar een van de redenen dat hij boos is, is omdat hij toen geen aanvoerder was."

Salah verkopen

Salah zelf gaf dat in een interview met het Spaanse AS ook toe en stak zijn bewondering voor Real en Barcelona niet weg. Aboutrika: "Als Salah speler van Real Madrid of Barcelona zou zijn en op hetzelfde niveau speelde als nu bij Liverpool, had hij al een Ballon d’Or gewonnen. Volgens mij overweegt Liverpool Salah te verkopen uit economische overwegingen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws