‘Gefrustreerde De Bruyne verlaat Man City en maakt transfer van 100 miljoen’ Sport
Sport

‘Gefrustreerde De Bruyne verlaat Man City en maakt transfer van 100 miljoen’

‘Gefrustreerde De Bruyne verlaat Man City en maakt transfer van 100 miljoen’

Kevin De Bruyne (29) zou aan zijn laatste maanden bij Manchester City bezig zijn. Volgens de laatste geruchten zou de Rode Duivel komende zomer de overstap maken naar de Spaanse top.

Don Balon meldt dat De Bruyne het allemaal wel heeft gezien bij Manchester City. Onze landgenoot is de wisselvallige prestaties van zijn team beu en zou daarnaast ook toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Daarom zou De Bruyne nu zélf contact hebben opgenomen met Real Madrid.

De Bruyne zou reeds gesproken hebben met Florentino Perez, de voorzitter van Real Madrid. Beide heren zouden het erg zien zitten om een samenwerking aan te gaan. Na afloop van het huidige seizoen zou het tot een transfer komen.

100 miljoen

In de Spaanse pers is er sprake van een transfersom van om en bij de 100 miljoen euro. Dat bedrag zou voldoende moeten zijn om De Bruyne, toch 'al' 29, los te weken bij Manchester City.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws