Nathalie over haar man en Anderlecht-baas Marc Coucke: “Daarom stopt hij niet” Buitenland
Buitenland

Nathalie over haar man en Anderlecht-baas Marc Coucke: “Daarom stopt hij niet”

Nathalie over haar man en Anderlecht-baas Marc Coucke: “Daarom stopt hij niet”

Marc Coucke nam eind 2018 voetbalclub RSC Anderlecht over. Coucke had zich die overname ongetwijfeld anders voorgesteld, maar toch geeft de succesvolle zakenman de moed niet op. En daar is volgens vrouwlief Nathalie Baeten een goede reden voor.

"Ik ben altijd blijven geloven in mijn talenten, ben daar altijd voor blijven gaan. Zo heb ik - toen Marc met Omega Pharma al succesvol begon te worden - acht jaar lang een eigen apotheek gehad, daarna heb ik in kunst gehandeld. Ook al is je man succesvol, dan nog blijf je vasthouden aan de waarden waarmee je bent opgegroeid", vertelt Nathalie in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Wie je wezenlijk bent en wat je van thuis uit hebt meegekregen, dat kan je nooit veranderen. Anders zou Marc ook al lang met ondernemen zijn gestopt. Nu nog zeggen mensen hem soms: 'Maar allez, waarom ben jij niet gestopt nadat je Omega hebt verkocht? Al die stress?' Maar het is niet omdat je iets hebt bereikt in je leven, dat je dan ineens ophoudt met te zijn wie je bent", benadrukt Nathalie de belangrijkste reden voor het doorzetten van haar man - ook bij Anderlecht.

Verkoop?

Coucke gaf een tijdje geleden de voorzittersfakkel door aan Wouter Vandenhaute, maar is zelf wel nog steeds de grote baas van Anderlecht. In Het Huis liet Coucke vorige week nog optekenen dat hij niet van plan is om Anderlecht snel te verkopen. Zelfs niet na een landstitel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws