Moeder laat 5 kinderen alleen thuis en gaat op reis Buitenland
Buitenland

Moeder laat 5 kinderen alleen thuis en gaat op reis

Moeder laat 5 kinderen alleen thuis en gaat op reis

Een Amerikaanse vrouw heeft haar vijf kinderen, die tussen één en twaalf jaar oud zijn, vier dagen alleen thuis gelaten, terwijl zij op vakantie ging. De 28-jarige Chrystal Walraven uit Texas was vier dagen met een vriend richting South Carolina getrokken.

Walraven was zich van geen kwaad bewust. Ze ging er gewoon vanuit dat de 12-jarige dochter wel op de jongere broertjes en zusjes zou passen. “Ik was immers maar vier dagen weg”, zo vertelde de jonge moeder aan de agenten. Bovendien zouden ook de buren een oogje in het zeil houden.

De feiten kwamen aan het licht omdat de oudste dochter zwaar vermoeid op school zat “omdat ze de hele nacht luiers van haar kleine broertjes en zusjes moest verversen”.

De politie ging naar het huis en een agent verklaarde aan Fox News dat "het hele huis naar uitwerpselen rook”. “Er lagen overal vuile luiers op de grond en er kroop ongedierte over het tapijt”, klonk het.

Walraven wees met een beschuldigende vinger naar de buren, die hun job niet hebben gedaan. Zelf vindt ze niet dat ze verantwoordelijkheid draagt. De vrouw riskeert een celstraf van 20 jaar voor kinderverwaarlozing. De vijf kinderen wonen nu bij hun vader, die naar eigen zeggen niet wist dat zijn ex-vrouw hen alleen thuis had gelaten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws