Staf Coppens werkt zichzelf in de nesten: “Beter naar mijn vrouw geluisterd” Buitenland
Buitenland

Staf Coppens werkt zichzelf in de nesten: “Beter naar mijn vrouw geluisterd”

Staf Coppens werkt zichzelf in de nesten: “Beter naar mijn vrouw geluisterd”

Staf Coppens en zijn gezin hebben onlangs een onvergetelijk weekend gehad in Zweden, hun nieuwe woonplaats. Ze trokken eropuit met de camper, op weg naar een mooie bestemming om te gaan wandelen, al ging dat niet zonder slag of stoot.

Door de gladde wegen ondervond de camper al snel problemen, waarop Monique, de vrouw van Staf voorstelde om te stoppen en de hun wandeling te starten. Dat zag stoere Staf niet zitten en hij besloot de sneeuwkettingen erop te leggen.

“Vijftig meter verder staan we opnieuw stil”, laat Staf weten in Het Laatste Nieuws. “Zelfs met kettingen is het onhaalbaar om door te rijden. Had ik 20 kilometer eerder naar mijn vrouw geluisterd, dan zaten we nu al op een slee… Stom ego!"

Droomweekend

Toch werd het alsnog een droomweekend. “Sleeën, wandelen met de hondjes, gezellig cocoonen en samen eten in de camper. Dat is waarvoor we hebben gekozen”, klinkt het. Toch heeft Staf nog een beetje advies voor iedereen die naar Zweden wil reizen. “Neem sneeuwkettingen mee in de winter, of misschien nog beter: luister naar je partner, soms heeft die gelijk”, besluit Staf.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws