'Kevin De Bruyne krijgt zijn zin met monstertransfer' Sport
Sport

'Kevin De Bruyne krijgt zijn zin met monstertransfer'

'Kevin De Bruyne krijgt zijn zin met monstertransfer'

Kevin De Bruyne (29) is het beu bij Man City. Door het gebrek aan resultaten lijkt hij aan zijn laatste maanden bezig te zijn. Slechts het aantrekken van één fenomenale speler zou hem in Manchester kunnen houden.

Eerder al werd een gefrustreerde De Bruyne aan Real Madrid gelinkt, waar hij zelfs met voorzitter Pérez zou hebben gesproken. Een zeer geloofwaardige piste in die zin dat Real voldoende kapitaalkrachtig is en ook voldoende naam en faam heeft om de Rode Duivel naar Spanje te lokken.

Dat De Bruyne andere oorden wil opzoeken heeft alles te maken met de mindere prestaties van zijn ploegmaats en vooral het gebrek aan kwaliteit om eindelijk eens potten te breken in de Champions League. Hij dringt al langer aan op versterking, anders is hij weg. En dat heeft nu eindelijk ook Manchester City door.

Assists

Volgens Goal.com heeft het daarom zijn zinnen gezet op Erling Haaland, het Noorse wonderkind van Borussia Dortmund. In navolging van Chelsea, waar Roman Abramovich wil uitpakken met de pijlnsnelle spits, wil City stunten met een absolute monstertransfer.

En die overgang zou onze landgenoot wel degelijk in Engeland kunnen houden. Met Haaland zou De Bruyne immers eindelijk die perfecte afwerker voor zich hebben om zijn talloze gemeten voorzetten om te zetten in assists. En eindelijk eens die Europese triomf te vieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws