'Spraakmakende toptransfer in de maak voor Kevin De Bruyne' Sport
Sport

'Spraakmakende toptransfer in de maak voor Kevin De Bruyne'

'Spraakmakende toptransfer in de maak voor Kevin De Bruyne'

Pep Guardiola wordt dezer dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Juventus. De reporter die als eerste uitpakte met het nieuws dat Cristiano Ronaldo naar Turijn zou verhuizen, claimt nu dat Guardiola de nieuwe trainer van Juve zal worden.

Zelf wuifde Guardiola de geruchten weg. “Ik heb nog een contract van twee jaar bij Manchester City. Tenzij de club me ontslaat, zal ik hier niet vertrekken”, aldus de Spaanse oefenmeester.

Wat Guardiola ook mag beweren, volgens verschillende Italiaanse en Spaanse media zou de ex-coach van Barcelona en Bayern München op weg zijn naar Juventus. En dat zou zware gevolgen kunnen hebben voor Manchester City.

De Bruyne

Volgens Don Balon zou City niet alleen zijn succestrainer, maar ook enkele belangrijke spelers verliezen. Zo zou Real Madrid van plan zijn om te onderzoeken of het Kevin De Bruyne kan binnenhalen.

De Koninklijke denkt een kans te maken om KDB te strikken als Guardiola vertrekt in het Etihad Stadium. Real-voorzitter Florentino Perez zou alvast bereid zijn om heel wat miljoenen neer te tellen voor De Bruyne. Als alles volgens plan verloopt, zou onze landgenoot volgend seizoen in het witte shirt van Real te bewonderen zijn.

Populair

Laatste nieuws