Club Brugge moet nú al vrezen voor vertrek van Lang: “Het hangt van hem af” Sport
Sport

Club Brugge moet nú al vrezen voor vertrek van Lang: “Het hangt van hem af”

Club Brugge moet nú al vrezen voor vertrek van Lang: “Het hangt van hem af”

De transfer van Noa Lang (21) bleek een schot in de roos. Bij Club Brugge wrijven ze zich in de handen dat de van Ajax overgekomen aanvaller het in zijn eerste maanden al zo goed doet. Er is echter ook slecht nieuws: Club moet nú al vrezen voor een vertrek van Lang.

Volgens analist Aad de Mos zal Lang niet lang bij Club Brugge blijven voetballen. “Lang is een meerwaarde voor Club, ik denk niet dat hij hier aan zijn plafond zit”, vertelt de Mos in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Er waren er anderen beter dan Lang bij Ajax. Neemt niet weg dat hij een leuk voetballertje is.”

“Philippe Clement laat hem vooral doen waar hij goed in is, geeft hem vrijheid tussen de linies, en dan zie je toch dat hij een mooie toekomst heeft. Hij is in uitstekende handen bij Club, waar de controleurs van de kleedkamer - Vormer en Vanaken - hem wel in de pas zullen doen lopen.”

"Het hangt van hemzelf af"

Volgens de Mos kan Lang het straks zelfs verder schoppen dan zijn ex-club Ajax. “Of hij bij Ajax aan zijn plafond zou zitten? Niet noodzakelijk. Hoe ver hij het kan schoppen, hangt nu enkel en alleen van hemzelf af.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws