Zondag 10 Maart 2019 - 17:02   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Bo Van Spilbeeck: "Waar blijven de negatieve reacties?"

Bo Van Spilbeeck:

‘Eindelijk vrouw’ is de biografie van Bo Van Spilbeeck. "De reacties op ‘Eindelijk vrouw’ zijn tot nu toe allemaal superpositief”, aldus Bo in Dag Allemaal. “Ik krijg te horen dat het een heel warm boek is."

"Ik hoop dat nog heel wat mensen het boek zullen lezen en er iets aan hebben. Da's mijn voornaamste betrachting. En dan heb ik het niet enkel over mensen die zelf met die gevoelens kampen", aldus Bo.

"Ik hoop dat het ook de anderen de ogen opent, dat ze snappen wat het is om te zijn zoals ik. Eerlijk: ik wacht nog op de negatieve reacties. Al hoop ik uiteraard dat ze uitblijven."

Marianne

Bovendien krijgt Bo veel steun van haar vrouw Marianne, die tijdens de voorstelling van het boek samen met Bo op de foto ging. "Marianne heeft altijd gezegd dat ze me steunde, maar dat ze dat niet voor de ogen van de hele wereld wilde doen. Net als mijn kinderen trouwens. En daar heb ik het volste begrip voor."

"Sinds het nieuws van mijn transitie bekend raakte, krijgen Marianne en ik voortdurend de vraag of we niet samen op de foto willen. Marianne heeft de boot afgehouden, maar de boekvoorstelling vonden we een mooie gelegenheid om die foto te maken."

TAGS  I  Bo Van Spilbeeck  I  n365  I  showbizz