Ella Leyers geschokt: "Hij vroeg zonder beha en enkel met een onderbroek aan" Buitenland
Buitenland

Ella Leyers geschokt: "Hij vroeg zonder beha en enkel met een onderbroek aan"

Ella Leyers geschokt: "Hij vroeg zonder beha en enkel met een onderbroek aan"

Ook Ella Leyers kreeg al te maken met grensoverschrijdend gedrag. Dat vertelt ze in een gesprek met De Morgen.

"Ik denk dat elke vrouw dingen meemaakt die haar niet zouden overkomen mocht ze een man zijn. In mijn job gaat het vaak om vormen van subtiele dwang en worden er dingen van je verwacht waarvan je aanvoelt dat ze eigenlijk niet oké zijn", aldus Ella.

"Onlangs was er een fotograaf die wilde dat ik een T-shirt of hemd zonder beha droeg en daaronder alleen een onderbroek. Ik zag dat niet zitten maar hij bleef aandringen. Uiteindelijk heb ik een time-out gevraagd om op mijn positieven te komen en hebben we de foto’s op mijn voorwaarden genomen. De schminkster vertelde achteraf dat ze niet kon geloven dat zo’n dingen vandaag nog gebeuren", legt Ella uit.

“Een andere fotograaf zei me vlak voor een shoot dat hij me een keertje gezien had toen ik Matthias Schoenaerts begroette. ‘Ik voelde je geilheid tot bij mij’, zei hij daarover. Sorry, maar wat voor een rare macho ben je dan? Dat is zo vernederend, ook al omdat er daarna van mij verwacht wordt dat ik verlangend in zijn lens kijk. Dat is toch puur iemand die wil domineren? En het klopte zelfs niet.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws