Geduld van Marc Van Ranst wordt serieus op de proef gesteld: “Met al die kloterijen!” Royalty
Royalty

Geduld van Marc Van Ranst wordt serieus op de proef gesteld: “Met al die kloterijen!”

Geduld van Marc Van Ranst wordt serieus op de proef gesteld: “Met al die kloterijen!”

Marc Van Ranst was een van de eerste experten die bij aanvang van de coronacrisis meermaals per week, of zelfs per dag, op televisie verscheen. Dat er na verloop van tijd kritiek ging komen op zijn alomtegenwoordigheid, zag hij al snel aankomen.

“Dat er kritiek zou komen, is een van de eerste dingen die ik heb voorspeld", zegt Van Ranst in Het Nieuwsblad. "En als ik iets voorspel dat ook gebeurt, geeft me dat het gevoel van controle. Ik kijk er wel met enige verbazing naar."

“Ik kreeg om 2 uur ’s nachts een video-oproep van een anoniem nummer. Een feestzaaltje. ‘Hé Van Ranst, kijk eens wat wij hier aan ’t doen zijn, is dat oké?’”, imiteert de viroloog de dronken stem. “Jongens toch. Zulke dingen gebeuren enkele keren per week. Mensen die dat als een bron van amusement zien, het is er wat te veel aan. Mijn geduld met die kloterijtjes is op”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws