Zorgen om Jens Dendoncker: “Dit zagen we niet aankomen” Buitenland
Buitenland

Zorgen om Jens Dendoncker: “Dit zagen we niet aankomen”

Zorgen om Jens Dendoncker: “Dit zagen we niet aankomen”

In november maakte VTM het nieuws bekend dat Jens Dendoncker opgenomen was in het ziekenhuis. Daarom kon hij ook niet aanwezig zijn bij de opnames voor Rode Neuzen Dag.

Vlak daarvoor blikte de komiek wel nog ‘Da’s Liefde!’ in, een nieuw human interestprogramma, waarin Jens inzoomt op het liefdesleven van de Vlaming. Toen dit project achter de rug was, besloot hij zich te laten behandelen voor zijn problemen rond angstgevoelens.

“We merkten op het einde van de draaiperiode eind oktober wel dat hij wat stiller was, niet meer Jens de sfeermaker die verhalen uit z’n duim zuigt om ons allemaal te entertainen”, zegt bedenker Sofie Peeters in Dag Allemaal. “Maar dit zagen we toch niet aankomen. We dachten dat hij moe was, zoals wij allemaal."

Moeilijk coronajaar

Uiteindelijk bleek het een combinatie van factoren te zijn dat Jens de das omdeed. “Er was het moeilijke coronajaar, dat aan hem vreet”, vertelt Sofie. “De opnamen van ‘Da’s Liefde’ liepen daardoor ook uit, op het laatst ook stroever dan we verwacht hadden. Maar ja, er waren ook wel wat gezondheidsproblemen", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws