VTM verrast iedereen met opmerkelijke beslissing over nieuwsanker Stef Wauters Sport
Sport

VTM verrast iedereen met opmerkelijke beslissing over nieuwsanker Stef Wauters

VTM verrast iedereen met opmerkelijke beslissing over nieuwsanker Stef Wauters

Binnenkort is het weer zover en wordt de Gouden Schoen uitgereikt. Het gala zal zoals gewoonlijk te zien zijn op VTM. En deze keer opteert de commerciële voor een verrassende presentator.

VTM laat via zijn officiële kanalen weten dat Stef Wauters de show op woensdag 13 januari in goede banen zal leiden. Het is voor het eerst dat het nieuwsanker het gala van de Gouden Schoen zal presenteren.

De keuze van VTM is verrassend en opmerkelijk. Wauters staat immers bekend als een notoir Club Brugge-supporter. De blauw-zwarte fans zullen blij zijn met hem als presentator, de fans van andere teams iets minder.

Degryse & Mulder

Wauters zal tijdens de uitzending het gezelschap krijgen van huisanalisten Marc Degryse en Jan Mulder. Zij zullen samen met de presentator de hoogtepunten van 2020 overlopen. Sportanker Lies Vandenberghe zal instaan voor het bekendmaken van statistieken en uitslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws