Wout Van Aert en zijn vrouw Sarah nemen belangrijke beslissing in verband met hun kindje Sport
Sport

Wout Van Aert en zijn vrouw Sarah nemen belangrijke beslissing in verband met hun kindje

Wout Van Aert en zijn vrouw Sarah nemen belangrijke beslissing in verband met hun kindje

De zenuwen zullen de komende dagen wel wat meer gespannen staan dan normaal ten huize Van Aert. Sarah De Bie, de vrouw van topsporter Wout Van Aert, staat namelijk op het punt om te bevallen.

Wout en Sarah hebben eerder al meegedeeld dat ze voor hun kindje kosten noch moeite zullen sparen. Dat blijkt ook uit de keuze die ze hebben gemaakt in verband met de geboortelijst. Die ligt in babyspeciaalzaak Mimi Baby in Lievegem, Oost-Vlaanderen, terwijl het koppel toch in de Kempen woont.

“Ja, da’s ver uit elkaar”, zegt Jolien De Zutter van Mimi Baby. “Mijn partner is ex-wielrenner Kevin Seeldraeyers. Vandaar de connectie met Wout en Sarah. Voor hen was het heel belangrijk dat ze een goed persoonlijk contact hebben met degene die hen zou begeleiden bij het samenstellen van de geboortelijst. En ze wilden natuurlijk ook een fijn gevoel hebben bij de winkel. En voilà, op basis daarvan hebben Wout en Sarah dan beslist om de cadeaulijst voor hun kleintje bij mij te leggen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws