'Groot probleem voor AA Gent: Spelers in opstand tegen Vanhaezebrouck' Sport
Sport

'Groot probleem voor AA Gent: Spelers in opstand tegen Vanhaezebrouck'

'Groot probleem voor AA Gent: Spelers in opstand tegen Vanhaezebrouck'

Ligt het probleem wel bij een trainer, als je er al drie versleten hebt op enkele maanden tijd. Bij AA Gent blijkt steeds meer van niet, nu de spelers alweer hun boekje te buiten gaan.

AA Gent zit met de handen in het haar. De club liet haar spelers in deze coronatijden een document ondertekenen dat reizen naar het buitenland verbiedt. Maar met name Alexandre De Bruyn legde dat naast zich neer toen hij gespot werd op de luchthaven van Zaventem. Tot ontsteltenis van Hein Vanhaezebrouck. "Dom", noemde de Gent-coach het.

Maar De Bruyn is niet alleen, zo blijkt nu. Het Nieuwsblad ontdekte immers dat nog meer ploegmaats de regels met hun voeten treden. Plastun zit in Parijs en postte een familieplaatje voor de basiliek van de Sacré-Coeur. Núrio ging in Portugal naar de kapper en deelde het resultaat op Instagram Stories. Dorsch dook dan weer op in München, waar hij met een vriend op uitstap was.

Opstand

Om maar te zeggen dat niet één, maar meerdere spelers in opstand komen tegen de richtlijnen van Vanhaezebrouck. Als club zit je dan met een groot probleem, want als de discipline zoek is, is de kans zeer groot dat ook op het veld instructies niet meer voldoende opgevolgd worden. Afwachten of en hoe AA Gent zijn spelers zal bestraffen.

Populair

Laatste nieuws