'Thuis'-fans gaan over de schreef, makers grijpen in: “Doe hier niet aan mee" Buitenland
Buitenland

'Thuis'-fans gaan over de schreef, makers grijpen in: “Doe hier niet aan mee"

'Thuis'-fans gaan over de schreef, makers grijpen in: “Doe hier niet aan mee"

Het gebeurt niet vaak dat de makers van ‘Thuis’ hun fans met de vinger wijzen, maar ditmaal zagen ze geen andere keuze. Bepaalde respectloze reacties dwongen hen ertoe een oproep te plaatsen op Facebook.

"Dag lieve allemaal, zo hartverwarmend dat we het nieuwe jaar opnieuw met de beste fans ter wereld kunnen starten”, begint de boodschap op Facebook. “En dat zijn jullie. Dat hebben jullie al zo vaak laten voelen, laten zien, laten weten."

“De verhalen van ‘Thuis’ raken jullie, tonen een lach op jullie gezicht en blijven zelden onbesproken. En dat is exact de reden waarom wij elke dag met de glimlach doorgaan om jullie te kunnen blijven trakteren op die 25 minuten ontspanning en afleiding. Er zijn veel dingen die we jullie toewensen in 2021. Dat het een jaar mag worden vol nieuwe kansen en hopelijk ontelbare knuffelcontacten."

Doe het niet

“Wij, de ploeg van 'Thuis', hebben ook een wens voor het nieuwe jaar. Het is niet eens een grote en eigenlijk een hele evidente. Jullie hebben het misschien zelf ook al gemerkt dat de reacties onder onze posts soms echt te ver gaan. Wij hopen dat jullie hieraan in 2021 niet meedoen."

“We willen vragen om mensen voor of achter de schermen op onze sociale media niet te beledigen. Meningen kunnen uiteraard altijd gedeeld worden, maar doe dit met respect, zonder mensen aan te vallen, uit te schelden of te kwetsen."

Facebookgroep

“Laten we van 2021 een jaar maken waarin respectvol met elkaar praten het nieuwe normaal wordt, ook online. Een jaar waarin je kan zeggen wat je maar wil over 'Thuis', de verhalen, de personages of de acteurs, maar op een beleefde manier, zoals je zelf wil dat er over jou gesproken wordt."

“Daarom hebben we onlangs ook de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’ opgericht, een besloten groep waarin we iedereen die wil de kans geven om binnen de fijne en respectvolle omgeving nog meer over 'Thuis' te praten en te discussiëren."

“Wij maken ons op voor een fantastisch 2021 vol warme, liefdevolle en ook wel spannende verhalen in ‘Thuis’. Geniet ervan, ook in 2021! Of zoals Nancy zou zeggen: ‘Taxi Nancy: vriendelijk zijn is verniet en ge krijgt het met garantie!'"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws