‘Marc Coucke speelt met vuur en zet licentie én toekomst van Anderlecht op het spel’ Sport
Sport

‘Marc Coucke speelt met vuur en zet licentie én toekomst van Anderlecht op het spel’

‘Marc Coucke speelt met vuur en zet licentie én toekomst van Anderlecht op het spel’

RSC Anderlecht zit in de problemen. Het is al een hele tijd zo en voorlopig is er nog geen licht aan het einde van de tunnel te zien. En ondertussen speelt eigenaar Marc Coucke volgens analist Marc Degryse met vuur.

Anderlecht heeft de voorbije jaren veel geld uitgegeven en een pak schulden gemaakt. Volgens Degryse zet Coucke de licentie én de toekomst van paars-wit zo serieus op het spel. Dat vertelt de analist in Het Laatste Nieuws.

"Het probleem is dat ze die schulden niet zomaar kunnen wegvegen. Er is een licentie die elk jaar moet worden vernieuwd. En je mag maar zoveel schulden maken: de inkomsten en uitgaven moeten in een gezonde verhouding blijven", aldus Degryse in de krant.

Transferverbod?

De Licentiecommissie zit er alleszins kort op bij Anderlecht. De Brusselaars moeten ieder kwartaal hun rekeningen voorleggen voor een tussentijdse controle. Blijkt dat RSCA meer schulden heeft gemaakt, kan het een transferverbod krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws