Martinez vertrekt wellicht bij Rode Duivels, (Belgische) opvolger staat al klaar Sport
Sport

Martinez vertrekt wellicht bij Rode Duivels, (Belgische) opvolger staat al klaar

Martinez vertrekt wellicht bij Rode Duivels, (Belgische) opvolger staat al klaar

Sinds de zomer van 2016 staat Roberto Martinez aan het roer bij de Rode Duivels. Dit jaar zou zijn laatste kunnen worden. Zo ziet het er namelijk naar uit dat Martinez na het EK gaat vertrekken bij de nationale ploeg.

In een gesprek met Het Nieuwsblad laat Martinez weten dat hij er nog niet uit is of hij ook na het EK van komende zomer aanblijft als bondscoach. "Als we het EK winnen, ben ik dan nog de juiste man voor de job? Ik weet het niet", legt de Spanjaard uit.

Tussen de lijnen laat Martinez in het gesprek optekenen dat hij mogelijk aan zijn laatste maanden als bondscoach bezig is. Als hij vertrekt, dan staat zijn opvolger alleszins al klaar. Zo zou Michel Preud'homme op dit moment de voornaamste kandidaat zijn om Martinez op te volgen.

Clement & Vanhaezebrouck

Preud'homme is vicevoorzitter bij Standard, maar droomt er al lange tijd van om het nationale elftal te coachen. Ook andere Belgische trainers zoals Philippe Clement (Club Brugge) en Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) komen bij een vertrek van Martinez uiteraard in beeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws