Maandag 4 Januari 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Voetbalwereld op zijn kop na verrassend nieuws over stunttransfer Messi'

'Voetbalwereld op zijn kop na verrassend nieuws over stunttransfer Messi'

Waar gaat Messi zijn voetbaltoekomst vervolgen? Het is nu al dé vraag van 2021. Maar sinds zaterdag staat de voetbalwereld op zijn kop omwille van één verrassende tweet over een transfer.

Manchester City, Paris Saint-Germain of toch nog een andere topclub. Inter Miami in de MLS misschien. Het zijn allemaal hardnekkige transfergeruchten die de laatste weken en maanden de ronde deden.

Maar de aandacht die daarnaar uitging valt allemaal in het niets na een tweet van Spartak Moskou. De Russische topclub maakte daarin ogenschijnlijk een conversatie op Messenger bekend tussen de club en Lionel Messi zelf.

Transfer naar Rusland

Daarin valt te zien hoe Spartak "Hi, Leo!" stuurde naar de Argentijn, waarna Messi direct "No" antwoordde. Waarmee de Russen laten uitschijnen dat de Barcelona-spits een transfer naar Rusland niet ziet zitten. Vervolgens postte Spartak er het woord 'Pijn' boven.

Uiteraard is dat een fictieve boodschap die digitaal in scène gezet is. Maar één die heel wat fans wel uiterst grappig vinden. Een late aprilgrap of een manier om de supporters in deze coronatijden op te vrolijken. Hoe dan ook, staat de hele voetbalwereld wel op zijn kop.

TAGS  I  Barcelona  I  Lionel Messi  I  sport  I  voetbal