Donderdag 7 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

‘Messi irriteert De Bruyne, Rode Duivel pikt het niet en reageert gefrustreerd’

‘Messi irriteert De Bruyne, Rode Duivel pikt het niet en reageert gefrustreerd’

Het ziet er opeens niet meer zo vanzelfsprekend uit, de contractverlenging van Kevin De Bruyne bij Manchester City. En dat heeft alles te maken met het feit dat hij zich niet gewaardeerd voelt.

Op zich wil de Rode Duivel naar verluidt wel graag bij Manchester City blijven, maar een eerste voorstel voldeed niet aan zijn verwachtingen. Netto zou hij aan dat prestatiegerichte contract minder overhouden dan in zijn huidige overeenkomst. De verwachte opslag blijft voorlopig uit.

Nu wordt in een podcast van The Athletic gesteld dat het verlaagde voorstel voor De Bruyne alles te maken zou hebben met Lionel Messi. "City is erin geslaagd zijn beste speler te irriteren met een contractvoorstel dat lager ligt dan wat hij nu verdient, omwille van de potentiële komst van Messi", klinkt het.

In orde

Maar dat pikt De Bruyne dus niet en hij uit die frustratie door het voorstel van Manchester City niet te aanvaarden. Bij de Engelse club gaan ze er nog altijd vanuit dat alles wel in orde komt, maar daar zouden ze toch best niet ál te zeker van zijn.

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Lionel Messi  I  sport  I  voetbal