Maaike Cafmeyer grijpt in bij Bart De Pauw: "Nu is het genoeg geweest!" Buitenland
Buitenland

Maaike Cafmeyer grijpt in bij Bart De Pauw: "Nu is het genoeg geweest!"

Maaike Cafmeyer grijpt in bij Bart De Pauw: "Nu is het genoeg geweest!"

Maaike Cafmeyer is een van de twee vrouwen die naar de VRT-directie stapte om de talloze sms'en van Bart De Pauw aan te klagen. Het was Maaike die het initiatief daarvoor nam.

De twee hadden jarenlang een goede verstandhouding en Bart en Maaike zouden zelfs een seksuele relatie hebben gehad. In het najaar van 2017 was het echter genoeg geweest voor Maaike.

Ze hoorde van een 24-jarige actrice in een loge op de VRT dat ze al nachten niet kan slapen omdat ze gestalkt wordt door Bart De Pauw. Hij stalkt haar 24 uur per dag per sms. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Maaike schrikt en begrijpt niet dat Bart dit na al die jaren nog altijd doet. Voor Maaike was de maat vol.

"Maaike voelde zich verantwoordelijk voor al die jonge vrouwen die de jaren ervoor slachtoffer waren geworden”, zegt een goedgeplaatste bron in Het Nieuwsblad. “Dat moment heeft ze beslist verdere stappen te ondernemen en richting vertrouwenspersoon van de VRT te stappen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws