'Gedegouteerde Kevin De Bruyne verlaat Man City en maakt supertransfer' Sport
Sport

'Gedegouteerde Kevin De Bruyne verlaat Man City en maakt supertransfer'

'Gedegouteerde Kevin De Bruyne verlaat Man City en maakt supertransfer'

Het lijkt er bovenarms op te zitten tussen Manchester City en Kevin De Bruyne (29). Club en speler onderhandelen momenteel over een nieuwe overeenkomst, maar op witte rook lijken we niet te moeten rekenen.

Volgens Spaanse media heeft De Bruyne het stilaan écht gehad met de houding van Manchester City. De clubleiding komt voorlopig niet tegemoet aan de eisen van De Bruyne en dat irriteert onze landgenoot mateloos.

En dat terwijl Manchester City doodleuk jacht maakt op Sergio Ramos (Real Madrid) en Lionel Messi (Barcelona). De twee zijn na dit seizoen einde contract en zouden al een hallucinant voorstel hebben gekregen van Man City. Dat steekt enorm bij De Bruyne. Meer zelfs: hij zou gedegouteerd zijn door de meest recente ontwikkelingen.

Real Madrid

Nog volgens Spaanse media zou De Bruyne daarom van plan zijn om te vertrekken bij The Cityzens en een supertransfer maken. KDB werd al meermaals in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid en De Koninklijke zou ook nu op de Rode Duivel azen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws