'Thuis'-personage heeft het helemaal verkorven bij kijkers: “Degoutant en achterbaks” Buitenland
Buitenland

'Thuis'-personage heeft het helemaal verkorven bij kijkers: “Degoutant en achterbaks”

'Thuis'-personage heeft het helemaal verkorven bij kijkers: “Degoutant en achterbaks”

Het kwam voor de kijkers én personages van ‘Thuis’ als een hele verrassing, maar sinds kort gaat Dieter, de man van Nancy, opnieuw door het leven als politieagent. Het wordt hem evenwel niet gemakkelijk gemaakt door zijn collega Lexi.

Dieter moet van Lexi namelijk alle lastige karweitjes opknappen. Dat doet hij met de nodige tegenzin. Lexi maakt zich met haar gedrag allerminst populair bij de kijkers. “Die degoutante trien zou eens goed op haar plaats gezet moeten worden. Ik hoop dat ze binnenkort op haar bek gaat”, klinkt het streng op de sociale media.

“Zo erg voor Dieter dat hij krijgt af te rekenen met een pester in het kwadraat. Een echte bitch is het!”, schrijft een ander. Of nog: “Die kreeg van mij haar stapel dossiertjes teruggegooid. Hopelijk gaat ze snel op haar gezicht."

“Ik vond Lexi in het begin nog sympathiek, maar dat is lang verleden tijd”, reageert iemand. “Ze commandeert Dieter, en denkt dat ze het daar voor het zeggen heeft. Ze is gewoon jaloers, ja.” “Het is een valse teef, gemeen en achterbaks”, lezen we nog. “Voor mij is ze een grote nul."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws