Natalia zwaar onder vuur: “Om van te kotsen” Buitenland
Buitenland

Natalia zwaar onder vuur: “Om van te kotsen”

Natalia zwaar onder vuur: “Om van te kotsen”

Natalia geniet momenteel van een deugddoende vakantie in Barbados. Zon, zee, strand en surfen… Het gaat de zangeres goed af als we haar posts op de sociale media mogen geloven. Al krijgt ze van sommige mensen wel de wind van voren omdat ze in volle coronacrisis op reis gaat.

"Als iederéén zich nu eens mooi aan de regels zou houden”, reageert iemand op een foto waarop Natalia er net een surfsessie heeft opzitten. “Oké, en wij zitten weer thuis. Hier moet ik echt van kotsen”, klinkt het streng bij een ander. “Dan moeten ze ook niet zagen dat ze niet kunnen optreden. Dit maakt me zo kwaad!”

“Inderdaad, wij zien onze ouders amper en hebben al onze reizen geannuleerd”, zegt iemand. “Je zou beter doen wat ze vragen, dan zouden de coronacijfers misschien eindelijk eens blijven dalen. Ik word ziek van zulke mensen. Héél respectvol naar de mensen toe die zich wél aan de regels houden.”

“Met andere woorden: hou je niet aan de regels. Nee, lekker op reis zoals zo veel egoïsten”, aldus nog een ander. “Nu ben ik toch ontgoocheld in haar, hoor. Dit is voor velen een kaakslag.” Gelukkig nemen ook veel van haar fans het voor haar op. “Zolang ze achteraf in quarantaine gaat, doet ze niet veel mis”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws