-->

Kijkers spreken schande over ‘Big Brother’: “Diep teleurgesteld”

Kijkers spreken schande over ‘Big Brother’: “Diep teleurgesteld”
Vrijdag 8 Januari 2021 - 18:00   I   Foto: VIER   I   door Redactie

Donderdagavond vond het eerste écht spannende moment plaats in ‘Big Brother’. Liese mag nog even in het huis blijven ten koste van Ziko. Maar als het van de kijkers afhangt, moet er toch nog een serieus tandje worden bijgestoken.

"De nieuwe reeks is in niets te vergelijken met de eerste reeksen”, zegt een teleurgestelde kijker op de sociale media. “Ze slaan de bal volledig mis. Je kan er veel meer uithalen, maar op deze manier ben ik benieuwd hoeveel kijkcijfers ze over gaan houden.”

Velen staan achter deze reactie en zijn niet mals voor het VIER-programma. “Die regie was het slechtste wat ik ooit gezien heb”, klinkt het. “Deed me terugdenken aan de ‘Pak De Poen-show’. Maar dat was tenminste nog leuk. Wat een amateurisme was dat gisteren.”

Genoeg geweest

“Ben diep teleurgesteld in ‘Big Brother’”, laat een ander weten. “Ik vrees dat het heel saai gaat worden. Gooi ze er allemaal maar uit, voor mij is het al genoeg geweest. Het is precies gewoon één grote reclamestunt van Red Bull.”

“Zo saai. De beste ligt eruit, Ziko was de enige die het wat spannend maakte”, lezen we nog. “De gesprekken tussen hem en Theo waren het enige interessante dat ze hebben uitgezonden. Super jammer, vraag me af naar waar we nu moeten kijken.”

TAGS  I  Big Brother  I  shownieuws