Maandag 11 Januari 2021 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Dubbel gevoel voor Goedele Liekens: “Ik weet niet of ik dit wel verdien”

Dubbel gevoel voor Goedele Liekens: “Ik weet niet of ik dit wel verdien”

Goedele Liekens maakte vorig jaar bekend dat ze kanker heeft. De presentatrice zit dan ook dikwijls in het ziekenhuis, waar ze een onaangename ontdekking deed: blijkt dat het erg moeilijk is om bloed te prikken bij haar.

"Nu hebben de Katrientjes (mijn kankercoaches, remember) 'n vaste verpleegster die mijn ader blind weet te vinden”, laat Goedele weten in Het Laatste Nieuws. “TopTina, noemen we haar. En altijd ligt mijn eigen 'bloedprikkussen' in hun archiefkast klaar. Ik begrijp niet waarom ze in het begin van zo’n behandeling niet gewoon een bloedkraantje monteren? ‘Een kleintje van den tap, alstublieft.’”

“Of ik zo'n bijzondere behandeling verdien, weet ik niet, maar het maakt dit proces een stuk dragelijker niet openlijk in de wachtzaal onder het bord 'Oncologie' te zitten”, aldus Goedele. “Eén keer, voor mijn 'outing', werd ik daar herkend door een vriendelijke meneer die luid mijn naam zei en zijn lof voor 'Recht Van Antwoord' betuigde. Lief bedoeld, dat wel. En voor de duidelijkheid: ik wacht óók mijn beurt af, maar dan in een kantoortje."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Goedele Liekens  I  shownieuws