Maandag 11 Januari 2021 - 09:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-kijkers begrijpen er niets van: “Hoe is dat nu toch mogelijk?”

‘Thuis’-kijkers begrijpen er niets van: “Hoe is dat nu toch mogelijk?”

Lowie werd de afgelopen week in ‘Thuis’ betrapt door Tania tijdens zijn late ‘meeting’ bij Boowie. Kijkers van Vlaanderens populairste soap vinden dat Lowie nu echt wel te ver aan het gaan is.

"Ik begrijp niet goed hoe de rol van Lowie zo is kunnen worden”, schrijft iemand op een van de fansites van ‘Thuis’. “Hoe is dat nu toch mogelijk, zeg? Hij is bezig met alles naar de kloten te helpen en door zijn schuld gaan ze alles kwijt zijn. Het is echt een zielig ventje geworden.”

“Het gaat totaal de verkeerde kant uit met Lowieke”, merkt een ander op. “Die blonde tuttebel deugt niet. Waartoe een slechte vriendin niet kan leiden!” “Van mij mag Lowie eruit geschreven worden”, klinkt het nog streng. “Hij is niet goed bezig en als hij niet oppast, belandt hij nog in de gevangenis.”

“Nee, Lowie is geen tof personage meer”, lezen we nog. “Nu gebruikt hij drugs of drinkt hij zich lazarus. Dat zijn toch geen beelden voor in ‘Thuis’. Ik vind de manier waarop hij momenteel bezig is ver buiten proporties. Geen voorbeeldrol voor de jeugd en erg irritant. Ik vind dit erg jammer.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws