‘Familie’-kijkers gefrustreerd: “Als het zo zit, schakel ik over naar ‘Thuis’” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-kijkers gefrustreerd: “Als het zo zit, schakel ik over naar ‘Thuis’”

‘Familie’-kijkers gefrustreerd: “Als het zo zit, schakel ik over naar ‘Thuis’”

Voor de vierde keer al zond VTM gisteren een tussentijdse, extra lange en spannende aflevering van ‘Familie’ uit. Deze zogenaamde midseasonfinale sloeg bij de meeste kijkers echter enorm tegen.

De fans reageren teleurgesteld op de fansites omdat de spanning waar ze zo naar uitkeken, uitbleef. Ze bleven een beetje op hun honger zitten en laten dat ook duidelijk merken: “Was dit een midseizoensfinale? Ik had er veel meer van verwacht!”

“Deze midseizoensfinale trok nu eens echt op geen zak”, schrijft iemand. “Zo flauw! Het was het kijken niet waard.” Een ander reageert op dezelfde toon: “Ik had er ook wel veel meer van verwacht, hoor. Het was een beetje een klucht vanavond. Ik denk dat ze zelf niet meer weten wat ze kunnen uitzenden, zo onnozel was het.”

“Wij hadden er ook veel meer van verwacht”, aldus een trouwe kijker. “We vonden het totaal niet spannend. Het was meer een gewone aflevering, zoals alle andere.” “Serieus ontgoocheld”, lezen we nog. “Als het zo verder gaat, schakel ik over naar ‘Thuis’.” Als het hen nog kan opbeuren: de makers van 'Familie' gaven zelf al aan dat de écht spannende momenten een vertraging hebben opgelopen wegens de coronacrisis.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws